skip to Main Content
WINTERKAMPEREN; DE NIEUWE WINTER TREND

WINTERKAMPEREN; DE NIEUWE WINTER TREND

De winter is koud en donker. Daarom zien we ook vaak dat gezinnen in het voorjaar of in de zomer lekker naar de zee trekken in het zuiden van Europa. Maar de winter is ook zo romantisch en sfeervol. Bij een knapperend kampvuurtje met een glühwein of warme chocolademelk zitten, diep wegkruipen in je warme slaapzak en wakker worden met een voorzichtig winterzonnetje op je tent. Maak kennis met winterkamperen; de nieuwe winter trend.

WINTERKAMPEREN IS ROMANTISCH EN SFEERVOL

Als mensen in de winter er tussenuit willen, kiezen ze toch vaak voor een wintersport of boeken ze een hotel. Want winterkamperen? Waarom kies je ervoor om je tentje of caravan helemaal daarvoor op te gaan zetten? Te kleumen met de kou? Waar begin je aan? Dat is wat veel mensen denken. We snappen ook wel dat je hier nog niet helemaal warm van wordt, maar laat je overhalen. 

Een van de grootste redenen en voordelen van winterkamperen is dat je volledig in rust in de natuur kunt slapen. Het is op campings en natuurkampeerterreinen namelijk een stuk rustiger dan in de zomer. Hierdoor is de kans ook groter dat je kennis kunt maken met de dierlijke bosbewoners rondom de camping en weet je zeker dat je lekker in alle rust kunt slapen. Daarnaast heeft kamperen in de winter iets ontzettends knus: lekker samen met een warme kop chocolademelk bij het kampvuur.

WINTERVASTE VOORTENTEN

Als je aan winterkamperen bent, wil je het natuurlijk zo min mogelijk kou lijden. Daarom moet je je goed voorbereiden als je gaat winterkamperen. Een goede tip voor als je gaat winterkamperen met een caravan, is een wintervaste voortent. Deze wintervaste voortenten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden gedurende het jaar. Dus ideaal voor als je wilt gaan winterkamperen met een caravan. 

GA EROP UIT

Winterkamperen. Hoewel het ieder jaar aan populariteit toeneemt is het niet voor iedereen weggelegd. Kamperen in de winter is erg intens en heeft iets magisch. Het bezorgt je een kampeervakantie om nooit meer te vergeten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top