skip to Main Content

Reizen is iets dat een ieder zou willen. Soms weten we niet voor welke bestemming wij moeten gaan omdat er zoveel leuke plekken zijn. Er zou een reden voor moeten zijn als wij ons vasthouden aan een bepaalde bestemming. Bijvoorbeeld een nicht die jarig is in Spanje. Dan heb jij geen keus om naar een andere plek te gaan dan Spanje. Maar voor een ontspanningsreisje zou jij dus moeten kiezen. Dat doe jij door verschillende websites te bezoeken zodat jij meer informatie kan krijgen over de verschillende plekken. De laatste tijd is er ook heel veel informatie betreft de covid-19 situatie. Die kan wekelijks maar ook dagelijks veranderen. Hier zijn er 7 websites die jij kan bezoeken voor meer informatie.

  1. www.rijksoverheid.nl

Hier kun jij lezen wat de laatste updates zijn voor het willen reizen. Er is informatie voor zowel het binnenkomen en het eruit gaan van Nederland. De vereisten die nodig zijn om het land binnen te komen maar ook de vereisten die nodig zijn om het land uit te gaan kun jij er lezen.

2. www.holland.com

Op deze website zijn er heel veel punten te lezen die te maken hebben met de Covid-19 maatregelen. Wat er allemaal nodig is om het land in en uit te gaan.

3. www.tui.nl

Hier kun jij lezen welke bestemmingen jij rechtstreeks zou kunnen bereiken met de Tui. De bedragen staan erbij en op de meeste kun jij ook meteen jouw eigen ticket boeken. Het is heel handig omdat er ook beeld materiaal is.

4. www.klm.com

KLM heeft heel veel vluchten. Er zijn heel veel bestemmingen. Echter hebben ook zij hun regels met betrekking tot de covid-19 maatregelen. Ook de vliegverstoringen zijn er te vinden zodat jij niet onnodig op Schiphol bent terwijl er een gecancelde vlucht is.

5. www.travel4reasons.nl

Bij Travel 4 Reasons kan jij heel veel lezen over bestemmingen van Engeland, Ierland, Schotland en Wales. Er zijn ook aanbiedingen waar jij goed gebruik van zou kunnen maken. Op deze website kun jij heel veel lezen over verschillende plekken en hun geschiedenis.

6. www.nederlandwereldwijd.nl

Hier zijn er heer veel regels te lezen. Regels voor elk ander land is anders. Zo ook de regels wanneer jij terug zou moeten komen van een land. Kom jij bijvoorbeeld uit Aruba? Dan gelden er andere regels als wanneer jij uit Spanje terg zou komen.

7. www.eurostar.com

Bij Eurostar kun jij verschillende reizen boeken. Wat hier heel makkelijk is, is de mogelijkheid om ook jouw hotel te boeken. Verder hebben zij ook de jongste covid-19 maatregelen erbij. jij hoeft dus niet speciaal een ander website te bezoeken daarvoor.

Door deze websites eerst door te nemen kan jij een goed beeld krijgen van het reizen naar verschillende plaatsen. Wat belangrijk is in deze tijd is dat de covid-19 maatregelen voor verschillende landen verschillend zijn. Ook dat zou jij terug kunnen vinden op de websites die hierboven zijn aangegeven.

Back To Top