skip to Main Content
De 10 Mooiste Luxe Villa- En Bungalow Parken Van Europa

De 10 mooiste luxe villa- en bungalow parken van Europa

Het beste van een trip of vakantie zijn natuurlijk de activiteiten, maar een ander deel daarvan is de verblijf plaats. Het is één van cruciale dingen die je voor je op vakantie gaat of de trip maakt plant. Het geeft een enige zekerheid om te weten dat je een plek hebt om te slapen en helpt ook het enthousiasme op te bouwen.

Onvergetelijke vakantie

Het beste van een trip of vakantie zijn natuurlijk de activiteiten, maar een ander deel daarvan is de verblijf plaats. Het is één van cruciale dingen die je voor je op vakantie gaat of de trip maakt plant. Het geeft een enige zekerheid om te weten dat je een plek hebt om te slapen en helpt ook het enthousiasme op te bouwen.

Een ieder wilt ook eens meemaken hoe het voelt om in een luxe villa te verblijven. Het gevoel dat het geeft en de atmosfeer die het creëert kan totaal anders zijn dan wanneer je in een hotel zou verblijven.

Enkele van de mooiste luxe villa-en bungalow parken in Europa zijn:

Strandappartement Cervo

Strandappartement Cervo is gevestigd op Sardinië, een eiland in Italië. Als je beslist om in het appartement te verblijven heb je uitzicht op het Cala Luna strand, één van de meest spectaculaire stranden van Europa. Een plek waar je met een maximaal van ze personen van het prachtig uitzicht kan genieten. 

Ferienpark Falkenstein

Ferienpark falkenstein is gevestigd in Duitsland. Het is een vakantiepark direct aan een bosrand gelegen. Een vakantiepark met een buitenzwembad, wellness faciliteiten en als perfecte locatie dient voor zij die zich in Duitsland begeven het Beierse woud willen verkennen.

Domaine les forges

Domaine les forges is een vakantiepark gevestigd in Frankrijk. Eén van de meest exclusieve vakantieparken met goede voorzieningen, luxe vrijstaande villa’s zowel als 27 holes golfbaan op 2 km afstand van het park.

Ferienpark Lauterdörfle

Ferienpark Lauterdörfle, een vakantiepark gevestigd in Duitsland. Een rustig gelegen vakantiepark in een groene omgeving met comfortabel ingerichte vakantiewoningen. Het vakantiepark staat direct bij het bos en midden in het natuurreservaat.

 Aveneau – Vieille Vigne

 Aveneau – Vieille Vigne is een vakantiepark in Franrijk gevestigd. Een vakantiepark met luxe villa’s die vier tot zes personen kunnen nemen, een golfbaan op loopafstand, een speeltuin voor kinderen en een algemene zwembad als villa’s met een privé zwembad.

Terramia

Terramia is een luxe vakantiehuis gevestigd op een eiland in Italië genaamd Sicilië. De villa is gemaakt met een combinatie van etnean-lava en Noto’s roomwitte steen, is zeer ruim en beschikt over drie kamers. Vanuit de villa heb je uitzicht op het natuurreservaat Vendicari en is de perfecte get-away voor zowel vrienden als familie.

Vakantiehuis ’t zwartje

Vakantiehuis ’t zwartje is een vakantie huis gevestigd in Nederland, zeeland. Een vakantie waar je je thuis kan voelen met vier slaapkamers en twee badkamers. Door de combinatie van oude details zoals houten dakspanten en een hedendaagse moderne inrichting heb je het ontstaan van een zeer sfeervolle woning.

Filton villa

Filton villa is een luxe vakantiehuis gevestigd in England. De villa is zeer ruim en bestaat uit 5 slaapkamers, maar kan tot 12 personen in nemen. De woonkamer is verbonden aan de keuken en eethoek.

Z’ANDvillas

Z’ANDvillas is vakantiehuis dat ook in Nederland, Zeeland gelegen staat. Een vakantiehuis geschikt voor vier tot acht personen en niet ver van de duinen in het Kamperland ligt. meerdere bad- en slaapkamers als ook een schuifpui naar het terras.

Thyme The Tallet

Thyme the Tallet is een vakantiehuis in England gevestigd. Bij The Tallet heb je toegang tot boutique hotel met de privacy van een eigen huis. Een vakantiehuis met vier slaapkamers, een open keuken en een mooie binnenplaats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top