skip to Main Content

Op reis gaan is altijd een avontuur. Omdat jij niet weet wat er allemaal gebeurd onderweg of wanneer jij op de plek van bestemming bent. Of gewoon omdat jij ver uit huis bent. Het is daarom handig om goed na te gaan naar welke plek de reis naartoe gaat. Op zo een manier kom jij niet voor ongewenste verwachtingen te staan. Hier kun jij vragen en antwoorden lezen die jou een handje kunnen helpen bij het kiezen van jouw bestemming in Europa, Zuid-America, Azië en Afrika. Jij kan hier ook lezen hoelang zo een reisje duurt en of het alleen met het vliegtuig te bereiken is of ook met de auto.

  • Welk land is het meest bezocht in Europa?

In de EU is Spanje het meest bezocht land. In 1975 heeft Spanje een goeie ontwikkeling gebracht op het gebied van democratie en economie. In het jaar 1986 werd Spanje lid van de Europese Uni. In 1999 werd Spanje ook lid van de eurozone. Spanje heeft heel veel mooie plekken een van de meest bezochte plek is de Ronda. Houdt er wel rekening mee dat jij de Ronda niet bezoekt wanneer jij weet dat jij last hebt van hoogtevrees.

  • Welk land is het meest bezocht in Zuid-America?

Zuid-Amerika heeft heel veel landen en is rijk aan groen. Brazil is het grootste land en hier is er sprake van verschillende temperaturen. Echter is Argentinië het meest bezochte land in Zuid-Amerika. De Tango is daar heel populair. Buenos Aires is de hoofdstad en de meest bezochte plek.

  • Welk land is het meest bezocht in Azië?

China is het meest bezochte land. Niet alleen vanwege toeristische redenen maar ook voor zakelijke gelegenheden waar men meteen een toeristische bezoek brengt. China staat bekend om hun grote productie bedrijven. Als meeste bezochte toeristische plek heb je de Chinese muur. China heeft ook verschillende continenten met een verscheidenheid aan culturele eigenschappen onder het eigen volk.

  • Welk land is het meest bezocht in Afrika?

Marokko is het meest bezochte land in Afrika. In Marokko zijn er grote zandduinen. Kameel rijden moet jij zeker op de agenda plaatsen. Marrakech is ook te bewonderen met een quadtour. Het Atlasgebergte wordt heel veel bezocht. Hier kun jij heel veel activiteiten ontplooien.

  • Hoelang duurt een reis naar Spanje?

Met de auto is dat 16 uren en met het vliegtuig is dat 2 uren. Het is daarom aangeraden een tussenstop te maken als jij ervoor kiest om met de auto te gaan. Een nachtje in een hotel slapen zou goed zijn om uit te rusten en weer verder te gaan.

  • Hoelang duurt een reis naar Argentinië?

Een rechtstreekse vlucht vanuit Schiphol duurt ongeveer 15 uur. Jij kan hier van heerlijk muziek genieten of een paar leuke films bekijken in het vliegtuig. Een boekje lezen die jij al een tijdje wilde uitlezen zou ook kunnen.

  • Hoelang duurt een reis naar China?

Het duurt ongeveer 11 uur voor een reis naar China. Ook hier ga jij jou dus lekker bezig moeten houden in het vliegtuig. Zet maar een lijstje klaar van de films die jij wilt bekijken.

  • Hoelang duurt een reis naar Marokko?

Het duurt ongeveer 4 uren voor een reisje naar Marokko. Daar heb jij niet veel tijd om jou bezig te houden met andere dingen tijdens de vlucht. Het gaat heel snel en de tijd vliegt zo om.

Niet een ieder vindt een lange reistijd leuk. Hier kun jij nagaan welke plek de beste reistijd heeft voor jou. Jij kunt plannen en weten wat jou te wachten te staat.

Back To Top